Merchandising
Promotion
Sales
Versiunea in Romana English Version

Compania FMCG Management

 

FMCG Marketing & Distributie a fost infiintata in 2004, iar primul serviciu activat a fost cel de FMCG Sales Management externalizat pentru diversi clienti producatori/importatori care doreau sa-si dezvolte business-ul in Romania. Astfel, FMCG Marketing & Distributie, a devenit prima companie pe piata interna ce putea oferi un astfel de serviciu.

Datorita unei preocupari permanente de dezvoltarea serviciilor oferite, in 2005 sunt lansate serviciile FMCG Merchandising, care au devenit in scurt timp cel mai de succes produs al companiei.

Serviciile FMCG Promoting au fost implementate incepand cu anul 2006 pentru a putea oferi solutii complete clientilor aflati deja in portofoliu. Prin aceste servicii putem acoperi intreaga paleta de activitati specifice promoting-ului: sampling, degustare, informare, distribuire flyere, concursuri etc.   

In prezent, prin sistemul nostru integrat « FMCG Management », oferim la nivel national solutii complete de merchandising, sales si promoting, atat pentru producatorii si importatorii produselor de larg consum interni, cat si pentru cei care doresc sa intre pe piata din Romania.

Experienta si cunostintele din retail ne recomanda ca specialisti ce putem asigura cel mai bun ajutor si sprijin clientilor ce doresc o penetrare inovativa sidesucces a pietei romanesti.

In domeniul merchandising, sales si promoting, livram servicii de inalta calitate ce rezoneaza cu strategiile clientilor nostri si garantam un parteneriat perfect prin fair play, flexibilitate, proactivitate, onestitate si preturi competitive. 

 

 

Partenerul potrivit pentru compania ta